Vind jouw droominterieur in de woonwinkel van Emmen, Assen en Hoogeveen

Een goed uitgedacht interieur biedt zo veel meer dan alleen een mooi ogende leefomgeving. Het vormt het stabiele fundament in jouw leven, waar je rust vindt, geniet, geïnspireerd raakt én thuiskomt. Maar ook waar je praktisch uit de voeten kan. Ieder afzonderlijk onderdeel - van meubels, kasten, vloer, (raam)decoratie, wandbekleding tot verlichting - speelt daarbij een belangrijke rol. Bij Vinke Beilen helpen we je bij het samenstellen van dat perfecte totaalplaatje. Vind jouw droominterieur in de woonwinkel van Drenthe!

woonwinkel emmen assen hoogeveen beilen

✅ Dé woonwinkel voor omgeving Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen
✅ Het complete plaatje voor jouw droominterieur
✅ Van advies, levering tot montage: we nemen desgewenst alles uit handen
✅ Doe uitgebreid inspiratie op in onze interieurwinkel
✅ Dealer van de allerbeste interieurmerken

Vraag een kennismakingsgesprek aan in onze woonwinkel!

Je herkent het misschien wel: je weet wat je mooi vindt en wat aansluit bij jouw ideale interieur. Maar door de bomen (lees: het grote aanbod) zie je het bos aan mogelijkheden niet goed meer. Laat staan dat het lukt om een consistent en harmonieus geheel samen te stellen voor jouw ideale interieur. Bij Vinke Beilen kunnen we bogen op 30 jaar aan ervaring en kennis. Onze interieuradviseurs doen niets liever dan hun onophoudelijke creativiteit de vrije loop laten. Om je woonwensen te doorgronden, je woondromen waar te maken en jouw woongeluk te creëren.

Vind jouw woonstijl in onze interieurwinkel

Zoek je een landelijke, moderne, hotel chique, natuurlijke, Scandinavische of juist industriële woonstijl? Of denk je graag out-of-the-box en wil je je laten verrassen door onze creatieve interieuradviseurs? In onze design woonwinkel is het allemaal mogelijk. Daarbij bepaal je zelf van welke diensten uit ons totaalaanbod je gebruik maakt: kleuradvies, stijladvies, het samenstellen van een moodboard, productkeuze, verlichting en 2D- & 3D-ontwerp. Maar ook de levering en montage nemen we graag voor je uit handen. Onze ervaren woningstoffeerders realiseren al jouw interieurwensen.

Ons interieur is fantastisch geworden, zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp - Marcel uit Emmen

Doe inspiratie op in onze woonwinkel

Misschien ben je nog niet toe een aan uitgebreid advies en ontwerp, maar wil je eerst in alle rust de mogelijkheden bekijken. In onze interieurwinkel in het Drentse Beilen doe je uitgebreid inspiratie op voor de mooiste en meest verrassende interieurideeën. Je vindt er een breed assortiment aan topmerken, op het gebied van meubilair, vloeren, wandbekleding, raamdecoratie, verlichting en buitenzonwering. Zodat je alvast jouw mogelijk toekomstige interieur in real life kunt zien, voelen en ervaren.

woonwinkel emmen assen hoogeveen beilen

De meubelzaak voor Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen

Onze grote passie is interieuradvies in combinatie met het volledig ontwerpen en monteren van de meest stijlvolle interieurs. Maar ook voor ‘losse’ producten kun je uiteraard terecht bij Vinke Beilen. Als meubelzaak voor de omgeving Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen bieden we prachtige (maatwerk)kasten, banken, stoelen, tafels en accessoires van de beste interieurmerken. Zoals vtwonen, Meubitrend, Keijser & Co, Allure en Bodilson. Ook hierbij denken we op alle vlakken mee bij het creëren van jouw ultieme woongeluk.

Woonwinkel voor omgeving Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze woonwinkel en meubelzaak in Beilen. Makkelijk te bereiken en voor de deur parkeren, als je bijvoorbeeld uit de omgeving Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen komt. Onze adviseurs staan klaar om met je te sparren en jouw wensen en ideeën te inventariseren.

Vraag een kennismakingsgesprek aan in onze woonwinkel!

Lees hoe wij je mooi laten wonen!

Lees waarmee we je mooi laten wonen!