Met de ontzorging die jij wenst rond interieuradvies- en inrichting!

Hoe laten we jou mooi wonen? Met de ontzorging die jij wenst rond interieuradvies- en inrichting!

Dé stap op weg naar een thuis zet je in onze showroom. In ons thuis begint de ontzorging die jij wenst rond interieuradvies en -inrichting. Je kunt kiezen uit een totaalaanbod van diensten, bestaand uit advies, ontwerp, productverkoop- en levering, montage en service. Zo kunnen we elk vertrek in jouw huis een eigen ziel geven op de manier die inspeelt op jouw behoeften. Volgens een helder stappenplan.

Stap 1: We geven interieuradvies aan je

Je mag vertellen wie je bent en wat je graag wilt!

We spreken al je wensen door en tonen je alle mogelijkheden met een presentatie van productstalen. Van PVC tot vinyl, van multishades tot plissés en van behang tot krijtverf; de stylingmogelijkheden voor vloer, wand en raam, maar ook meubilair en zonwering zijn oneindig.

arrow-right Dé woonwinkel van Drenthe

Stap 2: We geven interieuradvies aan je

Je woonwensen zijn verwerkt in een moodboard en inspiratieschets!

Als bij de kennismaking de smaak is bepaald, nemen we de volgende stap. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een kleuren- en materialenplan samen. Dat zetten onze interieuradviseurs eerst om in een moodboard en een inspiratieschets.

arrow-right Bekijk onze adviesmogelijkheden

Stap 3: We creëren een ontwerp voor je

Je woondroom wordt visueel in 2- of 3D!

Je stuurt ons een plattegrond en foto’s van je woning. Op basis daarvan werken we een heel concreet concept voor je uit. Of dat in 2- of 3D gebeurt, bepaal je zelf. Zoals het ook aan jou is of we een armaturen- en meubelplan integreren in het concept.

Stap 4: We kiezen producten met je uit

Je woongenot krijgt vorm met de allerbeste merken!

We bieden je een ruime keuze aan raam-, vloer- en wandaankleding, zonweringen, meubels, verlichting en accessoires. Welke stijl ook bij jou past, je kiest altijd uit de allerbeste merken. We helpen jou graag bij het maken van de beste en meest passende productkeuzes voor je droominterieur.

Stap 5: We realiseren je droom

Je woongeluk ontstaat volgens een strakke planning!

Het plan krijgt een strakke planning, waarmee we ook de laatste stappen op weg naar een thuis zetten. Op basis van levertijden en het meest ideale moment voor jou, vindt de montage in huis plaats. Zo creëren we je fijnste plek op aarde: een praktisch droominterieur.

arrow-right Het perfecte interieurontwerp
We realiseren je droom We realiseren je droom

Onze werkwijze in de praktijk ontdekken?

Liever een ‘los’ product? Met productadvies en montagewerk staan we voor je klaar!

Is een volledig interieurplan niet jouw behoefte? We staan net zo lief voor je klaar als je een ‘los’ product bij ons wilt afnemen. Met betrouwbaar productadvies, ruime productkeuzes en solide montagewerk helpen we je graag verder. Omdat we ook op die manier van harte bijdragen aan het doorgronden van je woonwensen, het waarmaken van je woondromen en het creëren van je woongeluk.

Bekijk wat wij doen

Vinke Beilen