De kracht van PowerView: elektrische én slimme bediening van je raambekleding

Luxaflex staat natuurlijk bekend om zijn veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en sfeervolle raambekleding. Met PowerView voegt het merk daar nog een belangrijk voordeel aan toe: automatisch gemak, volledig afgestemd op het ritme van jouw dag. Bij Vinke Beilen helpen we je graag bij het smart maken van jouw droominterieur!

Vinke Beilen

Smart wonen is momenteel helemaal in. De mogelijkheden - bijvoorbeeld met spraak gestuurde bediening via Siri, Alexa en Google Assistant - worden steeds uitgebreider en slimmer. We zien dan ook dat steeds meer van onze klanten kiezen voor een elektrische bediening van hun raambekleding. Van horizontale (houten en aluminium) jaloezieën, Duettes tot verschillende soorten gordijnen. PowerView van Luxaflex blinkt hierin uit!

De voordelen van PowerView

We zetten de voordelen graag voor je op een rij:

  • Met PowerView hoef je weinig tot nooit meer om te kijken naar het bedienen van je raambekleding. Dankzij vooraf te programmeren ‘Scènes’ in de Pebble-afstandsbediening of PowerView App heb je op ieder moment van de dag de perfecte lichtinval en privacy.
  • Of je nu thuis bent of ver weg in een exotisch vakantieland: met PowerView kun je jouw raambekleding op ieder moment automatisch bedienen via de app. Inbrekers die een oogje op jouw woning laten vallen, hebben zo veel minder snel door dat je niet thuis bent.
  • Met PowerView behoren bedieningskoorden tot het verleden. Daardoor creëer je niet alleen een (kind)veiliger omgeving, maar blijft je raambekleding ook langer schoon én gaat deze langer mee.

Welke uitvoeringen zijn er van PowerView?

Luxaflex PowerView is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt de raambekleding elektrisch bedienen en Scènes instellen via de handige Pebble. Wil je dit ook op afstand kunnen doen via de PowerView App? Dan heb je een zogeheten Hub (die jouw raambekleding koppelt aan internet) en eventueel een versterker (voor een groter bereik) nodig. Daarnaast kun je kiezen uit PowerView met accu, oplaadbare batterijen of een stroomaansluiting. Mogelijkheden genoeg dus!

Laat je adviseren over PowerView

Ben je benieuwd welke elektrische oplossing nu het beste bij jouw wensen en interieur past? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Beilen. Hier vind je veel inspiratie en toepassingen van PowerView. Uiteraard staan onze interieuradviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies op maat voor jouw droominterieur. Ook verzorgen we graag de vakkundige installatie bij jou thuis en bieden we naderhand blijvend service voor het smart houden van je woning.

Vinke Beilen

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan