Laat jouw interieur stralen met een uitgekiend verlichtingsplan

Een interieur zonder de juiste verlichting is als een stoel zonder rugleuning. Het mist een cruciaal onderdeel om jouw inrichting volledig tot zijn recht te laten komen. Verlichting is geregeld een ondergeschoven kindje in interieurplannen, terwijl het de finishing touch is voor ultiem woongeluk. Laat daarom met een uitgekiend verlichtingsplan jouw interieur stralen. Vinke Beilen helpt je daar graag bij!

Vinke Beilen staat voor een totale woonbeleving. Meubels, vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en accessoires; een perfect uitgebalanceerde mix zorgt voor jouw woongeluk. Ook verlichting hoort daar wat ons betreft bij. Daarom volgden twee van onze interieuradviseurs een opleiding in het samenstellen van verlichtingsplannen.

Vinke Beilen
Vinke Beilen

Maak verlichting onderdeel van jouw interieurplan

Het verlichtingsplan kan desgewenst onderdeel uitmaken van het totale interieurplan dat we voor je uitdenken. Wij laten ons licht schijnen op alle mogelijkheden voor jouw woning. Denk aan stijlvolle inbouwverlichting, statige staanders en sfeervolle hang- of wandlampen. We bekijken op welke plekken in jouw interieur licht een waardevolle bijdrage kan leveren aan een sfeervolle styling.

Dit leggen we gedetailleerd vast in verlichtingsplan op maat, dat we vervolgens ook voor jou kunnen realiseren. Dat doen we in samenwerking met onze topleveranciers, zoals Maretti Lighting, Hollands Licht en Wever & Ducre. Laat je dat liever doen door jouw eigen installateur? Ook dat is prima!

Begin op tijd met het nadenken over verlichting

Sta je aan de vooravond van de nieuw- of verbouw van jouw woning in (de omgeving van) Beilen? En wil je ook aan de slag met een nieuwe inrichting? Laat dan op tijd een interieur- en verlichtingsplan maken. Wanneer de bouw eenmaal is begonnen, heb je veel minder vrijheid om jouw droominterieur te realiseren. Laat ons daarom op tijd meedenken, zodat je met rust in het hoofd het bouwproces in kan.

Met weinig inspanning toch veel verandering

Tot slot nog een verlichtende tip! Iedere woning heeft wel een ‘dood hoekje’, waar je maar niet de sfeer krijgt die je in gedachten hebt. Wat je ook probeert. Wist je dat een juiste toepassing van verlichting vaak wonderen doet? Het is een makkelijke manier om met weinig inspanning een aanzienlijke sfeerverandering te realiseren. Creëer een gezellig lees-, praat- of relaxhoekje, waar je je helemaal thuis voelt!

Laat jouw interieur stralen

Mogen wij ons licht laten schijnen op jouw interieur? Onze adviseurs helpen je graag bij het realiseren van jouw droominterieur, inclusief een goed uitgedacht lichtplan. Bezoek onze winkel in Beilen om de mogelijkheden te bespreken. Daar kun je ook met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning!

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan