Bestaande woning, Beilen

Dit gezellig gezin met 2 kinderen, wie al een tijdje in Beilen wonen, waren toe aan verandering. Nu de kids iets ouder zijn was het tijd voor een verbouwing en een grondige aanpak van het interieur. Er is gekozen voor een uitbouw aan de achterkant van de woning wat zorgt voor een ruime leefkeuken. De lichtstraat en raampartij in de aanbouw behoud het vele licht. Door deze aanbouw kon nu het interieur goed aangepakt worden. Een jong, hip en stoer interieur was de grote wens. Door dit te vertalen in kleur en materialen geniet het gezin nu van hun nieuwe thuis!

KLEUR - MATERIALEN

Vinke Beilen

2D ONTWERP

Vinke Beilen

3D ONTWERP

Vinke Beilen

Vinke Beilen
Vinke Beilen

Vinke Beilen
Vinke Beilen

Vinke Beilen
Vinke Beilen

RESULTAAT

Vinke Beilen

Vinke Beilen
Vinke Beilen

Vinke Beilen
Vinke Beilen

Vinke Beilen
Vinke Beilen

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan