Vinke Beilen

Voorbeeldige Case Uniek interieur met luxe én natuurlijke elementen

Vinke Beilen hielp Marcel en Henriëtte uit Emmen met ‘hun eerste stap op weg naar een nieuw thuis’. Zij betrokken een luxe penthouse bovenop het nieuwe Hotel-Restaurant ByZoo, met uitzicht op Wildlands. Die twee elementen verwerkten wij in hun nieuwe interieur! In goede samenwerking verzorgde Vinke Beilen hun interieurplan én de realisatie. Het resultaat? Een prachtige, luxe en tegelijkertijd warme inrichting met natuurlijke tinten!

  • Moodboard
  • Kleur- en materialenkaart
  • Productenkaart
  • 2D-ontwerp
  • Verlichting
  • 3D-ontwerp

Moodboard Elementen van hotel én dierenpark

Hun interieurideeën en -wensen brachten wij samen in een inspirerend moodboard. Boomschors, zand, steen, pampasgras en katoenplant accentueerden de natuurlijke feel van het dierenpark. De link met het vier sterren-hotel creëerden we onder meer door gouden elementen toe te voegen. Ook hintten we vast naar het type vloer (donkerkleurig visgraat-PVC) dat werd opgenomen in het uiteindelijke plan. De materialen uit het moodboard presenteerden wij in onze winkel.

Vinke Beilen

Kleur en materialen Rust en warmte

Marcel en Henriëtte wilden graag rust en warmte creëren in hun nieuwe woonruimte, zonder al te uitbundige kleuren. De keuze viel daarom op donkere, warme, rustige en natuurlijke tinten, met groene en gouden elementen. Het groen refereert aan het naastgelegen dierenpark. De gouden elementen geven het geheel een luxe sfeer. Wel hebben we enkele subtiele eyecatchers toegevoegd, zoals behang met gouden flamingo’s.

Vinke Beilen

2D-ontwerp Prachtig en uniek interieurplan

Bij de realisatie van dit droominterieur werkten we nauw samen met de aannemer van het nieuwgebouwde penthouse. We verwerkten de aangeleverde plattegrond, samen met onze interieuradviezen en bestaande meubelen, in een 2D-ontwerp. Tijdens het bouwproces wijzigden er nog enkele onderdelen, die wij weer verwerkten in ons ontwerp. Uiteindelijk ontstond een prachtig en uniek interieurplan. Met daarin onder meer: een donkere PVC-visgraatvloer van Therdex, behang van ARTE, gordijnen van Kendix, houten jaloezieën van Luxaflex, meubelen van Bocx, vloerkleden van Aventura en verlichting van Maretti.

Vinke Beilen

Verlichtingsplan Verschillende soorten verlichting van Maretti

De volgende stap was het maken van een verlichtingsplan, waarbij we nauwkeurig de functie van iedere ruimte bekeken. Wij kozen voor heel verschillende soorten verlichting van topmerk Maretti, dat staat voor een luxe uitstraling. In de keuken positioneerden wij hanglampen. In de rest van de woning kwamen sfeervolle vloerlampen en spots die de ruimte benadrukken.

Vinke Beilen

3D-ontwerp Tot in de puntjes uitgewerkt

Het verlichtingsplan verwerkten wij tezamen met het interieurplan tot een 3D-ontwerp. Hierin werkten we alles tot in de puntjes uit. Marcel en Henriëtte konden hun droominterieur zo uit allerlei hoeken bekijken. We bieden in onze winkel overigens ook de mogelijkheid tot een virtuele rondleiding door het 3D-ontwerp. Zodat onze klanten zich al even kunnen wanen in hun nieuwe droominterieur!

Vinke Beilen

Realisatie De klant volledig ontzorgen

And last but not least: de realisatie van het interieurplan! De planning bespraken we ruim van tevoren. Zo konden we deze goed afstemmen met de aannemer en keukenleverancier. Het idee daarachter is dat wij de klant volledig ontzorgen en deze precies weet waar hij aan toe is. Na de realisatie brachten wij nog een laatste bezoek aan Marcel en Henriëtte, waarbij we hun huis af styleden met stijlvolle accessoires.

Vinke Beilen
Vinke Beilen Vinke Beilen

Resultaat Het droominterieur van Marcel en Henriëtte!

Het resultaat? Een prachtige, luxe en tegelijkertijd warme inrichting met natuurlijke tinten!

Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan