Zo creëerden we een uniek interieur met zowel luxe als natuurlijke elementen

Marcel en Henriëtte wonen op een droomlocatie in Emmen. Een luxe penthouse bovenop het nieuwe Hotel-Restaurant ByZoo, met uitzicht op Wildlands. Die twee elementen wilden zij ook graag terugzien in hun nieuwe interieur. De natuurlijke feel van het naastgelegen dierenpark en de luxe uitstraling van het vier sterren-hotel. Vinke Beilen hielp hen bij zowel het uitdenken van een interieurplan als de realisatie. Het resultaat? Een prachtige, luxe en tegelijkertijd warme inrichting met natuurlijke tinten!

Vinke Beilen

Dit zijn de projecten waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen. Waar we al onze ervaring en liefde voor ons vak in kwijt kunnen. En ‘de eerste stap op weg naar een thuis’ kunnen zetten voor onze klanten.

“Van begin tot eind waren we bij dit project betrokken”, vertelt onze interieurstyliste Denice. “Van moodboard, 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, verlichtingsplan tot het bestellen van de producten, de realisatie en afstyling. We maakten een compleet interieurplan. Met daarin onder meer een donkere PVC-visgraatvloer van Therdex, speciaal behang van ARTE, gordijnen van Kendix, houten jaloezieën van Luxaflex, meubelen van Bocx, vloerkleden van Aventura en verlichting van Maretti. Dit zijn veelal exclusievere merken.”

Out of the box

Steeds in nauw overleg met Marcel en Henriëtte gaven we hun droominterieur vorm. Denice: “Het was heel mooi om te zien dat zij daarbij ‘out of the box’ durfden te denken. Hun interieur is daardoor echt anders dan anders geworden, met een mooi contrast tussen luxe gladde en natuurlijke matte materialen. En ondanks de grote woonruimte voelt het nog steeds echt knus en als thuiskomen.”

Mooier dan het 3D-ontwerp

Dat beaamt Marcel volledig. “Het is fantastisch geworden, helemaal zoals het moet zijn”, vertelt hij. “Of eigenlijk boven verwachting, zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp. We hebben een heel grote woonkamer. Vinke Beilen heeft ervoor gezorgd dat het er heel warm voelt. Onder meer door een bank in het midden te positioneren, een zithoekje te creëren en kleden te plaatsen. Normaal moet je even wennen in een nieuwe woning met een heel ander interieur. Maar vanaf dag 1 voelde het voor ons echt aan als thuis.”

Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen

Alles sluit naadloos op elkaar aan, legt Marcel uit. “Ze hebben de goudkleurige uitstraling van het hotel mooi laten terugkomen, in combinatie met elementen van Wildlands. Denk bijvoorbeeld aan behang met gouden flamingo’s en een stoel met een design van pauwenveren.”

Kort lijntjes, strakke planning

Marcel en Henriëtte kijken met veel genoegen terug op het hele traject. “Het is fantastisch verlopen”, zegt hij. “We zijn helemaal tevreden. De communicatie met Vinke Beilen verliep heel makkelijk, de lijntjes waren kort. We hadden continu goed overleg en creëerden dit interieur echt sámen, waarbij we het ontwerp steeds verder verfijnden. Ook de realisatie zelf verliep top. Ze hadden een strakke planning, wij ervoeren weinig overlast. Toen alles klaar was, kwamen Karin en Denice ook nog langs om het helemaal af te stylen. Mensen die bij ons over de vloer komen, zijn allemaal onder de indruk hoe het is geworden.”

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan