Unieke kast op maat laten maken bij Vinke Beilen!

Een kast op maat draagt bij om jou een heerlijk thuis te bezorgen. Waarom? Omdat opgeruimd staat netjes, zéker als je je spullen kwijt kunt in een kast die precies aansluit bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een kast op maat, bijvoorbeeld voor je woonkamer, slaapkamer of bijkeuken? Vinke Beilen bezorgt je graag een oplossing, die zorgeloos leven en optimaal genieten vanzelfsprekend maakt. Want opgeruimd in huis is opgeruimd in je hoofd.

Vinke Beilen

Een kast op maat voor élk interieur

Hou je van een opgeruimd huis? Dan is voldoende kastruimte essentieel. Maar niet elke standaard kast is geschikt voor jouw interieur. Misschien heb je ergens een ‘loos’ hoekje met een schuine wand, of wil je juist een extra grote inloopkast die precíes past in een leegstaande kamer. De oplossing? Laat een kast op maat maken! Een praktische oplossing van de hoogste kwaliteit en met de juiste sfeer.

De voordelen van een kast op maat:

Past perfect

Groot, klein, hoog of juist wat lager: élk interieur is anders. Een geschikte kast vinden kan dus een behoorlijke uitdaging zijn. Want vind maar eens een kast die precies past. Dát vraagt om maatwerk. Met een kast op maat heb je geen zorgen meer over de uitstraling of de afmeting;de kast past gewoon perfect!

Een unieke kast afgestemd op jouw interieur

Nog een voordeel van een kast op maat: ook de indeling en de uitstraling zijn helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Wil je veel hangruimte? Geen probleem. Of vind je extra veel legplanken juist handig? Ook dat is mogelijk. En ook de stijl van de kast kan je helemaal zelf bepalen. Zo creëer je je eigen unieke kast; van binnen én van buiten! Ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer en bijkeuken/wasruimte. Want hoe lekker is het om wasmachine en droger zo gebruiksvriendelijk mogelijk te plaatsen.

Geen stress over inmeten en monteren

Laat je een kast op maat maken? Dan heb je geen omkijken naar het inmeten en monteren van de kast. Onze maatwerkspecialist neemt je alle werk uit handen. Zo weet je zeker dat de kast goed, snel en mooi geplaatst wordt!

Benieuwd welke kast op maat past in jouw droominterieur? Onze interieuradviseurs denken graag creatief en praktisch met je mee!

Neem contact op

Kast op maat laten maken: hoe werkt het?

Wilt je een kast op maat laten maken, bijvoorbeeld voor in uw woon- of slaapkamer? Onze interieuradviseurs helpen je graag. Samen brengen we jouw ruimte in beeld en bespreken we je persoonlijke wensen. We helpen je bij het kiezen van de juiste stijl, indeling en uitvoering van de kast. Wil je dat we jouw droomkast in 3D op de computer uittekenen? Dat kan! Zo weet je zeker dat je straks kunt genieten van de perfecte kast op maat voor jóuw interieur. Een praktische manier om opgeruimd en netjes te wonen in de sfeer en beleving die je zoekt.

Een kast op maat in de woonkamer, slaapkamer of bijkeuken?

In samenwerking met de gerenommeerde kastenfabrikant Allure bieden wij kasten op maat voor élke ruimte in huis. Kies je voor een kast op maat van Allure, dan krijg je een kast van degelijke Nederlandse makelij; honderd procent maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. De kast wordt van begin tot eind samengesteld en op maat gemaakt voor jouw unieke situatie. Ideaal om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en bij jou passende ideeën.

Vinke Beilen
Vinke Beilen
Vinke Beilen

Wij bieden kasten op maat voor de:

  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Badkamer
  • Keuken
  • Bijkeuken
  • Hal
  • Werkkamer
  • Zolder

Kast op maat: dít zijn de populairste varianten

Een kast op maat is op veel verschillende manieren toe te passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kast op maat voor de wasmachine of een draaideurkast in de woonkamer? Maar ook een luxe inloopkast of walk-in-closet wordt steeds vaker gekozen.

Wij denken graag met je mee over de beste kast op maat voor jóuw interieur!

De juiste kast op maat voor jóuw interieur

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden voor kasten op maat er zijn voor jouw interieur? Een bezoekje aan onze showroom in Beilen is dé plek om de volgende stap te zetten op weg naar jouw gedroomde oplossing. We kunnen je er alles vertellen over de laatste ontwikkelingen, je voorbeelden op het gebied van kasten op maat laten zien en meedenken over de beste kast op maat voor jouw woonsituatie en interieurstijl. Beleef de kasten op maat alvast door ze te zien, te voelen en te gebruiken.

Ik wil naar de showroom komen

Stuur mij het inspiratiemagazine

Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden