Met Luxaflex ontdek je de kunst van raambekleding

Luxaflex® is het bekendste raambekleding merk van Nederland. Een kwaliteitsmerk dat vele stijlen biedt. Jij kunt de producten van Luxaflex helemaal naar jouw wens samenstellen: kleur, materiaal, bedieningsopties. Jij kiest, wij maken het op maat. Zo kun jij mooi wonen in de sfeer en beleving die bij je past. Ontdek de mogelijkheden van Luxaflex raambekleding bij Vinke Beilen.

Vinke Beilen

Luxaflex, waarom zo’n goede keuze?

Luxaflex® is al sinds 1951 actief. Het merk werd bekend door hun innovatieve horizontale jaloezieën. De drang naar vernieuwing kenmerkt Luxaflex nog altijd. Het levert steeds weer baanbrekende introducties op, zoals de Duette® Shades en Silhouette® Shades. Luxaflex past daarmee perfect in het assortiment van Vinke Beilen, omdat we met hun raambekleding altijd dé oplossing vinden voor jouw interieurstijl en raamtype. Ideaal om je een heerlijk thuis te bezorgen.

Dit heeft Luxaflex jou te bieden:

Handgemaakte producten op maat

Alle producten van Luxaflex zijn met de hand én op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een mooie kwaliteit én perfecte maat voor jouw ramen en deuren.

Exclusief en hoge kwaliteit

Kies je voor Luxaflex dan kies je voor exclusiviteit en kwaliteit. Oftewel: een product met uitstekende garantievoorwaarden, dat je niet
zomaar in elke bouwmarkt tegenkomt.

Eenvoudige en kindveilige bediening

Luxaflex staat bekend om haar slimme bedieningssystemen. Deze systemen zijn niet alleen makkelijk maar ook kindveilig. Denk bijvoorbeeld aan de SmartCord®, LiteRise® of PowerView® Automation.

  Welke soorten Luxaflex zijn er?

  Luxaflex bestaat in vele soorten en variaties. Hun raamdecoraties stellen ons zo in staat om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en bij jou passende ideeën. Maar ook om je praktische oplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Zowel voor binnen als buiten.

  Binnen:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Horren
  • Shutters
  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Terraszonwering
  • Multishades
  • Duettes (to down, bottom up)
  • Plissés (top down, bottom up)

  Buiten:

  • Zonwering
  • Terraszonwering
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Screens
  • Jaloezieën

  Benieuwd welke soort Luxaflex past in jouw droominterieur? Onze interieuradviseurs denken graag creatief en praktisch met je mee!

  Neem contact op

  Wat zijn de meest gekozen Luxaflex?

  De meest gekozen raamoplossingen van dit moment zijn de Luxaflex Duette Shades, Silhouette Shades en Plissé Shades. Ze bezorgen elk vertrek in jouw huis een eigen ziel en leveren zo een wezenlijke bijdrage aan het betreden van je huis met een glimlach.

  De Duette® Shades bewijzen vooral in de zomer hun voordelen. Dankzij hun unieke honingraatstructuur zorgen ze voor een regulering van de kamertemperatuur waardoor je woonruimte een stuk koeler blijft.

  Plissé Shades passen perfect in het kozijn van draai- en kiepramen, maar ook in glazen deuren van (bijvoorbeeld) een uitbouw. Bovendien zijn ze uitvoerbaar met een speciale warmtewerende Topar® Plus stofcoating, die warmte en zonlicht reflecteert.

  De Luxaflex Silhouette Shades geven jou optimale controle over de lichtinval. Sluit ze volledig voor extra veel privacy of zet ze helemaal open zodat je lekker naar buiten kunt kijken. De nieuwe ClearView™ stof biedt een heldere doorkijk en zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw vloeren, meubels en kunstwerken worden beschermd tegen uv-straling.

  Vinke Beilen
  Vinke Beilen
  Vinke Beilen

  Als enige Luxaflex Gallery van Drenthe laten we jou nagenoeg álle mogelijkheden in real life zien!

  Vind jouw favoriete Luxaflex-stijl in onze Gallery!

  Of je nou al overtuigd bent van de voordelen van Luxaflex of nog wat aanvullende informatie nodig hebt, een bezoek aan onze showroom in Beilen is dé plek om de volgende stap te zetten op weg naar jouw ideale Luxaflex-product. Als enige Luxaflex Gallery van Drenthe kunnen we je in onze showroom alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en je álles op het gebied van Luxaflex laten zien. Beleef de Luxaflex-producten door ze te zien, te voelen en te bedienen.

  Ik wil naar de Luxaflex-gallery komen

  Stuur mij de Luxaflex-brochure

  Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden