Met Luxaflex ontdek je de kunst van raambekleding

Luxaflex® is het bekendste raambekleding merk van Nederland. Een kwaliteitsmerk dat vele stijlen biedt. Jij kunt de producten van Luxaflex helemaal naar jouw wens samenstellen: kleur, materiaal, bedieningsopties. Jij kiest, wij maken het op maat. Zo kun jij mooi wonen in de sfeer en beleving die bij je past. Ontdek de mogelijkheden van Luxaflex raambekleding bij Vinke Beilen.

Vinke Beilen

Luxaflex, waarom zo’n goede keuze?

Luxaflex® is al sinds 1951 actief. Het merk werd bekend door hun innovatieve horizontale jaloezieën. De drang naar vernieuwing kenmerkt Luxaflex nog altijd. Het levert steeds weer baanbrekende introducties op, zoals de Duette® Shades en Silhouette® Shades. Luxaflex past daarmee perfect in het assortiment van Vinke Beilen, omdat we met hun raambekleding altijd dé oplossing vinden voor jouw interieurstijl en raamtype. Ideaal om je een heerlijk thuis te bezorgen.

Dit heeft Luxaflex jou te bieden:

Handgemaakte producten op maat

Alle producten van Luxaflex zijn met de hand én op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een mooie kwaliteit én perfecte maat voor jouw ramen en deuren.

Exclusief en hoge kwaliteit

Kies je voor Luxaflex dan kies je voor exclusiviteit en kwaliteit. Oftewel: een product met uitstekende garantievoorwaarden, dat je niet
zomaar in elke bouwmarkt tegenkomt.

Eenvoudige en kindveilige bediening

Luxaflex staat bekend om haar slimme bedieningssystemen. Deze systemen zijn niet alleen makkelijk maar ook kindveilig. Denk bijvoorbeeld aan de SmartCord®, LiteRise® of PowerView® Automation.

  Welke soorten Luxaflex zijn er?

  Luxaflex bestaat in vele soorten en variaties. Hun raamdecoraties stellen ons zo in staat om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en bij jou passende ideeën. Maar ook om je praktische oplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Zowel voor binnen als buiten.

  Binnen:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Horren
  • Shutters
  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Terraszonwering
  • Multishades
  • Duettes (to down, bottom up)
  • Plissés (top down, bottom up)

  Buiten:

  • Zonwering
  • Terraszonwering
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Screens
  • Jaloezieën

  Benieuwd welke soort Luxaflex past in jouw droominterieur? Onze interieuradviseurs denken graag creatief en praktisch met je mee!

  Neem contact op

  Wat zijn de meest gekozen Luxaflex?

  De meest gekozen raamoplossingen van dit moment zijn de Luxaflex Duette Shades, Silhouette Shades en Plissé Shades. Ze bezorgen elk vertrek in jouw huis een eigen ziel en leveren zo een wezenlijke bijdrage aan het betreden van je huis met een glimlach.

  De Duette® Shades bewijzen vooral in de zomer hun voordelen. Dankzij hun unieke honingraatstructuur zorgen ze voor een regulering van de kamertemperatuur waardoor je woonruimte een stuk koeler blijft.

  Plissé Shades passen perfect in het kozijn van draai- en kiepramen, maar ook in glazen deuren van (bijvoorbeeld) een uitbouw. Bovendien zijn ze uitvoerbaar met een speciale warmtewerende Topar® Plus stofcoating, die warmte en zonlicht reflecteert.

  De Luxaflex Silhouette Shades geven jou optimale controle over de lichtinval. Sluit ze volledig voor extra veel privacy of zet ze helemaal open zodat je lekker naar buiten kunt kijken. De nieuwe ClearView™ stof biedt een heldere doorkijk en zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw vloeren, meubels en kunstwerken worden beschermd tegen uv-straling.

  Vinke Beilen
  Vinke Beilen
  Vinke Beilen

  Als enige Luxaflex Gallery van Drenthe laten we jou nagenoeg álle mogelijkheden in real life zien!

  Vind jouw favoriete Luxaflex-stijl in onze Gallery!

  Of je nou al overtuigd bent van de voordelen van Luxaflex of nog wat aanvullende informatie nodig hebt, een bezoek aan onze showroom in Beilen is dé plek om de volgende stap te zetten op weg naar jouw ideale Luxaflex-product. Als enige Luxaflex Gallery van Drenthe kunnen we je in onze showroom alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en je álles op het gebied van Luxaflex laten zien. Beleef de Luxaflex-producten door ze te zien, te voelen en te bedienen.

  Ik wil naar de Luxaflex-gallery komen

  Stuur mij de Luxaflex-brochure

  Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden
  2 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
  Fantastische service garantie!
  7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
  3 maanden geleden | Lisa, Bedum
  Tot nu toe dik tevreden !
  Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
  4 dagen geleden | Mariet en Wim, Diever
  Fijn bedrijf
  Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
  2 maanden geleden | Rick, Diever
  goed geholpen
  Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
  1 maand geleden | Luc Ensing, Assen
  Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
  Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
  2 maanden geleden | Jaap, smilde
  Goed
  De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
  3 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
  Fijne zakelijke relatie met Denice.
  wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
  3 maanden geleden | Martin, Diever
  Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
  Positief en naar volle tevredenheid
  19 uur geleden | Maarten , Assen
  Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
  Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
  2 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
  Geweldig
  Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
  2 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
  Kundig advies en goede communicatie
  In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
  2 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
  Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
  Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
  1 maand geleden | AGAATH , Diever
  goed en zeer verzord.
  Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
  2 maanden geleden | RS, Assen
  Uitermate goed service
  Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd