Vinke Beilen

Vinke Beilen Ruim 30 jaar ervaring in droominterieuren creëren!

Als familiebedrijf verrassen we al ruim 30 jaar met creatieve, sfeervolle en bij jou passende ontwerpen voor een unieke inrichting van je woning. Al die ervaring, kennis en kunde zetten we in om jou een droominterieur te bezorgen met praktische oplossingen en producten van de hoogste kwaliteit. Zo bezorgen de creatieve geesten van onze interieuradviseurs en de technische expertise van onze product adviseurs en woningstoffeerders je een heerlijk thuis.

De geschiedenis van Vinke Beilen Van vader op zoon en kleinzoon

In 1992 openen Wim en Aly Vinke hun tapijtwinkel in Beilen. Schoondochter Karin gaat hen helpen. Zes jaar later krijgt zij gezelschap van manlief Gert-Jan in de zaak. Gordijnen, raambekleding (zoals buitenzonwering) en laminaat gaan dan onderdeel uitmaken van het assortiment, waardoor interieuradvies en productmontage nieuwe diensten worden. Zo groeit Vinke Beilen uit tot totaalaanbieder met meerdere stylisten en woningstoffeerders in dienst. Inmiddels is kleinzoon Wieger ook toegetreden tot de zaak, waar zijn opa Wim tot 2007 actief bleef. 

Vinke Beilen

De voordelen van Vinke Beilen De bruisendste ideeën, de mooiste merken en de beste professionals!

We stellen geen producten ter beschikking voor de inrichting van je huis, maar een totale woonbeleving. Onze medewerkers gaan daar heel ver in. We willen de mens achter jou als klant écht leren kennen en nemen daar alle tijd voor. Met die persoonlijke aanpak maken we het mogelijk om tot in detail in te spelen op al je woonwensen en -behoeften. Dat zorgt ervoor dat geen interieurontwerp hetzelfde is en dat je profiteert van deze drie voordelen:

  • De bruisendste ideeën
  • De mooiste merken
  • De beste vakmensen
De bruisendste ideeën, de mooiste merken en de beste professionals!

De motivatie van Vinke Beilen Jou bevlogen, betrokken en betrouwbaar ontzorgen!

Als jij mooi wonen belangrijk vindt, willen we je een uniek droomconcept bezorgen. Een interieur dat elk vertrek in jouw huis een eigen ziel geeft. Zodat zorgeloos leven en optimaal genieten vanzelfsprekend is. Want jou een thuis bieden om lief te hebben, te lachen, te delen en te vergeven, dat is waar we bij Vinke Beilen elke dag weer ons bed voor uitkomen. Vind jouw droominterieur in de woonwinkel van Drenthe. Die intrinsieke motivatie spreken we in drie kernwaarden uit.

  • Bevlogen
  • Betrokken
  • Betrouwbaar
Vinke Beilen

Ontmoet ons team Jouw creatieve adviseurs, deskundige productkenners en ervaren monteurs

Jouw adviseurs bruisen van inspiratie, jouw verkopers barsten van de productkennis en jouw monteurs beschikken over jarenlange ervaring. Elke dag weer komen ze er hun bed voor uit om jou mooi te laten wonen. Alvast kennis maken met onze doorgronders van jouw woonwensen, waarmakers van jouw woondromen en bieders van jouw woongeluk? Ze stellen zich graag persoonlijk aan je voor.

Vinke Beilen

Hoe wij een droominterieur creëren?