Een pvc vloer geeft elke ruimte karakter

Pvc vloeren spreken tot de verbeelding. Brede en lange planken, visgraat, Hongaarse punt of juist beton. Pvc kan elke ruimte het karakter geven dat je zoekt. Met een pvc vloer die leefbaar, duurzaam en natuurgetrouw is. Pvc-merken als Therdex, NL Label, Montinique, Forbo Allure en Tarkett passen daarmee in de aanpak van Vinke Beilen: jou dé stijl en kwaliteit van je dromen bezorgen, met een unieke pvc vloer.

Vinke Beilen

Waarom een pvc vloer?

De makers van deze pvc-vloeren zijn ambitieuze vloerontwikkelaars, die continu zoeken naar slimme, nieuwe toepassingen. Pvc-vloeren zijn duurzaam, want onverwoestbaar sterk en krasvast, maar ook milieuvriendelijk geproduceerd. Bovendien is deze vloer zó natuurgetrouw, dat je hem bijna niet van de echte materialen als hout, beton of leisteen kunt onderscheiden. Dat is comfortabel en mooi wonen in de sfeer en beleving die bij jou past!

De voordelen van een pvc vloer:

Gemaakt om op te leven

Met een pvc vloer kies je voor topkwaliteit. De vloeren zijn ontwikkeld met een harde, matte PU-beschermlaag die supersterk, krasvast en waterafstotend is. Geen zorgen meer over krassen door schoenen, meubels of speelgoed. Een pvc vloer is gemaakt om op te leven!

Zó echt; je ziet het verschil niet

Het liefst heb je een vloer die er natuurlijk uitziet. Zo’n houten vloer met noesten en nerven, of een betonvloer met het typische rauwe karakter en de herkenbare uitstraling van hardsteen. Met een pvc vloer ervaar je precies dat ‘echte gevoel’. Met slimme ‘embossing’ technieken is deze vloer zo natuurgetrouw, dat je het verschil met het echte materiaal niet meer ziet.

Duurzaam en milieuvriendelijk

PVC-vloeren van Vinke Beilen zijn vrij van gevaarlijke weekmakers en ftlaten. Bij het produceren van de PVC vloeren wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare ‘bioweekmakers’. Ook zijn de vloeren gecertificeerd met het ECO+ certificaat, wat aangeeft dat de producten ftlaat vrij zijn. Kortom: een pvc vloer is onschadelijk voor mens en milieu.

  Welke merken pvc-vloeren?

  • NL-Label
  • Therdex
  • Montinique
  • Forbo Allure
  • Tarkett

  Benieuwd welke PVC vloer past in jouw droominterieur? Onze interieuradviseurs denken graag creatief en praktisch met je mee!

  Neem contact op


  Razendpopulair: pvc vloer in visgraatmotief

  Pvc-vloeren zijn in vele soorten en maten leverbaar. We kunnen jou er dus mee verrassen door creatieve, sfeervolle en bij jou passende ideeën te bedenken. Een populaire keuze bij veel interieurliefhebbers is de Therdex herringbone collectie. Deze houtlookplanken zijn zowel in bredere als smallere variant leverbaar en worden in een zogeheten ‘visgraatmotief’ gelegd. Deze speciale legmethode zorgt voor een bijzonder stijlvol effect in je woning.

  Nieuwste trent: Hongaarse Punt

  Het visgraatmotief niet iets voor jou? Denk dan eens aan de Hongaarse punt. De planken van dit motief zorgen voor een nóg strakker lijnenspel. Laat ons het verschil voor je duiden met een advies.

  Ook populair: pvc in betonlook

  Gietvloeren, tegels, betonvloeren; steeds meer mensen kiezen voor een strakke vloer in hun interieur. We kunnen dankzij de vele opties samen met jou op zoek gaan naar de sfeer en beleving die bij jouw droominterieur past. Bijvoorbeeld pvc in betonlook; de perfecte combinatie van betrouwbaarheid en een stoere look van steen of beton! Wij laten je graag in onze showroom zien met welke pvc vloeren jij een fraaie betonlook creëert!

  Vinke Beilen
  Vinke Beilen
  Vinke Beilen

  In onze showroom laten we jou nagenoeg álle pvc-mogelijkheden in real life zien!

  De juiste pvc-vloer voor jóuw interieur

  Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw interieur en wil je de verschillende pvc-vloeren met eigen ogen kunnen bekijken en voelen? Een bezoekje aan onze showroom in Beilen is dé plek om de volgende stap te zetten op weg naar jouw gedroomde pvc vloer. We kunnen je er alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en je álles op het gebied van pvc laten zien. Beleef de pvc vloeren door ze te zien, te voelen en te gebruiken.

  Ik wil naar de showroom komen

  Stuur mij het inspiratiemagazine

  Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden