Specialist in pvc-vloeren voor Emmen, Hoogeveen en Assen

Met een pvc-vloer heb je letterlijk en figuurlijk de wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Of je nu gaat voor een levensechte houtlook, betonlook of leisteenlook. Voor een visgraat, Hongaarse punt of rechte plank. Met pvc kan het allemaal! Vinke Beilen - specialist in pvc-vloeren o.a. voor de regio Emmen, Hoogeveen en Assen - kijkt daarbij altijd naar het totaalplaatje, waarbij de vloer het fundament vormt voor de rest van jouw droominterieur.

pvc-vloeren-beilen-assen-hoogeveen-emmen

Kom in contact voor jouw droominterieur!

Pvc-vloeren zijn erg populair. En niet zonder reden. Pvc is namelijk onderhoudsvriendelijk, duurzaam en erg sterk (met een harde PU-beschermlaag). Een ander groot voordeel is dat pvc uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Het laat de warmte makkelijk door en neemt vervolgens ook snel de warmte van de omgeving aan. Zo heb je niet snel meer koude voeten in huis. Ook qua geluidsdemping zit je met pvc helemaal goed. We verlijmen de vloeren namelijk volledig met de ondervloer, waardoor het contactgeluid tot een minimum wordt beperkt.

De mooiste pvc-vloeren in regio Emmen, Hoogeveen en Assen

Kortom, pvc is een vloer waarop echt geleefd kan worden, zonder dat dat ten koste gaat van de stijlvolle uitstraling. Pvc combineert alle bovengenoemde voordelen met een natuurgetrouwe look, die haast niet te onderscheiden is van een echte houten vloer, betonvloer of leisteenvloer. Dat komt door de speciaal toegepaste embossing-techniek, die de pvc-vloer een levensechte en voelbare structuur meegeeft. Denk bijvoorbeeld aan de noesten en nerven van hout. Of het reliëf van natuursteen. Ervaar het zelf in onze winkel, waar je de mooiste pvc-vloeren vindt in de regio Emmen, Hoogeveen en Assen.

Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden

Pvc-vloeren: visgraat, Hongaarse punt of rechte plank

Met pvc heb je de keuze uit meerdere soorten patronen. De rechte plank was tot voor kort de onbetwiste nummer 1-keuze van veel mensen. Maar de visgraat-pvc-vloer heeft een ware opmars doorgemaakt en ook de Hongaarse punt is sterk in opkomst. Welke keuze het beste is voor jouw persoonlijke situatie hangt natuurlijk sterk af van jouw wensen, maar ook van de rest van jouw interieur(stijl).

pvc-vloeren-visgraat assen emmen hoogeveen

Met rechte banen creëer je meer rust dan het stijlvolle, maar drukkere visgraat- of Hongaarse puntmotief. Kies je bijvoorbeeld voor visgraat? Dan raden we af om dat te combineren met een overgordijn met visgraatpatroon of een industriële print. De combinatie met organische patronen werkt in dit geval vele malen beter.

Ook het soort look is erg belangrijk. Kies je bijvoorbeeld voor de houtlook? Dan adviseren we je daar niet te veel houten meubels op te zetten. Terwijl een grote boomstam-eetkamertafel juist weer ideaal combineert met een betonlookvloer. Vinke Beilen denkt graag met je mee bij het samenstellen van dat perfecte totaalplaatje.

Wil je weten welke pvc-vloer het beste past in jouw droominterieur? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar.

Kom in contact!

Verschillende topmerken pvc

Bij Vinke Beilen gaan we alleen voor de allerbeste kwaliteit pvc-vloeren. Daarom werken we samen met de beste vloerfabrikanten als Therdex, NL Label, Forbo Allure en Tarkett. Deze topmerken produceren robuuste vloeren die milieuvriendelijk (vrij van gevaarlijke weekmakers en ftlaten), duurzaam en erg sterk zijn.

pvc-vloeren-hongaarse-punt emmen hoogeveen assen

De specialist in pvc-vloeren voor Emmen, Hoogeveen en Assen

Woon je in de regio Emmen, Hoogeveen, Assen of daarbuiten? Dan heten we je van harte welkom in onze winkel in Beilen. Onze interieuradviseurs denken graag met je mee over een pvc-vloer die naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur. Laat je in onze winkel inspireren door de vele mogelijkheden voor jouw woning. Wil je jouw nieuwe vloer graag laten leggen? Onze technische vakmensen nemen dit graag voor je uit handen!

Ik wil naar de showroom komen

Stuur mij het inspiratiemagazine