De bruisendste ideeën, de mooiste merken en de beste vakmensen!

Jouw voordelen bij Vinke Beilen De bruisendste ideeën, de mooiste merken en de beste vakmensen!

We stellen geen producten ter beschikking voor de inrichting van je huis, maar een totale woonbeleving. Onze medewerkers gaan daar heel ver in. We willen de mens achter jou als klant écht leren kennen en nemen daar alle tijd voor. Met die persoonlijke aanpak maken we het mogelijk om tot in detail in te spelen op al je woonwensen en -behoeften. Dat zorgt ervoor dat geen interieurontwerp hetzelfde is en dat je profiteert van deze drie voordelen:

  • De bruisendste ideeën
  • De mooiste merken
  • De beste vakmensen

De bruisendste ideeën Je interieur krijgt de sfeer en beleving die past bij jou!

De interieuradviseurs laten Vinke Beilen bruisen van inspiratie. Al hun creativiteit wenden ze aan om telkens weer een speciaal voor jou bedacht concept met een unieke sfeer en beleving uit te rollen. Met een sfeervol plan voor jouw (pvc) vloer, wand, raam, meubilair en zonwering bezorgen ze ieder vertrek in jouw huis een eigen ziel. Van keuken tot slaapkamer en van hal tot living. Bij iedere ruimte voelen ze precies aan hoe jij positief verrast kunt worden.

Vinke Beilen

De mooiste merken Je interieur bestaat uit producten van de hoogste kwaliteit!

Alle interieurontwerpen van de adviseurs van Vinke Beilen stoelen op drie belangrijke poten. Zo kunnen we dankzij dealerschappen met uitsluitend de allerbeste merken al onze ideeën vormgeven met producten van de allerhoogste kwaliteit. En voor de finishing touch van onze creaties terugvallen op het partnerschap van Vinke Beilen met meubelspecialisten in Drenthe en ons netwerk van gediplomeerde verlichtingsadviseurs.

Je interieur bestaat uit producten van de hoogste kwaliteit!

De beste vakmensen Je interieur wordt gerealiseerd door 25 jaar vakmanschap!

Uiterst belangrijke succestroeven vormen zonder twijfel onze productadviseurs en technische professionals. Zij gaan geen uitdaging uit de weg en beschikken met 25 jaar ervaring over een ongekend oplossend vermogen. Met dat vakmanschap zorgen ze ervoor dat Vinke Beilen jou een totaalplaatje kan bieden. Van de eerste handdruk van de interieuradviseurs tot het uitzwaaien na afloop van de montage door de interieurinrichters.

Vinke Beilen

Liever een ‘los’ product? Met productadvies en montagewerk staan we voor je klaar!

Is een volledig interieurplan niet jouw behoefte? We staan net zo lief voor je klaar als je een ‘los’ product bij ons wilt afnemen. Met betrouwbaar productadvies, ruime productkeuzes en solide montagewerk helpen we je graag verder. Omdat we ook op die manier van harte bijdragen aan het doorgronden van je woonwensen, het waarmaken van je woondromen en het creëren van je woongeluk.

Met productadvies en montagewerk staan we voor je klaar!

Hoe wij een droominterieur creëren?