Vinke Beilen

Waarmee laten we jou mooi wonen? Met interieuradvies, productkeuzes en montagewerk

We kunnen je een totaalplaatje bieden. Van de eerste handdruk van de interieuradviseurs tot het uitzwaaien na afloop van de montage. Met verrassend interieuradvies, ruime productkeuzes en solide montagewerk. Maar net zo lief bieden we je onze diensten afzonderlijk aan. Zolang we jou maar blij kunnen maken met het doorgronden van je woonwensen, het waarmaken van je woondromen en het creëren van je woongeluk.

Interieuradvies Laat je verrassen door de bruisendste ideeën!

De interieuradviseurs laten Vinke Beilen bruisen van inspiratie. Al hun creativiteit wenden ze aan om telkens weer een speciaal voor jou bedacht concept met een unieke sfeer en beleving uit te rollen. Met een sfeervol plan voor vloer, wand, raam, meubilair en zonwering bezorgen ze ieder vertrek in jouw huis een eigen ziel. Van keuken tot slaapkamer en van hal tot living.

Laat je verrassen door de bruisendste ideeën!

Productkeuzes Laat je adviseren over de beste merken!

We hebben een ruime keuze aan raam-, vloer- en wandaankleding, zonweringen en meubilair. Stoer en industrieel, basis en Scandinavisch of natuurlijk en puur. Welke stijl ook bij jou past, je kiest altijd voor de allerbeste merken. Waarbij we je graag adviseren over de meest passende productkeuzes bij het interieuradvies dat we je gaven. Maar ook als je komt voor een ‘los’ product staan we graag met raad en daad voor je klaar.

Onze merken Zij versterken onze werken!

Van Besouw
Loft79
Jabo
Artelux
Kobe
Hooked on walls
Your Edition
De Ploeg
Arte
vtwonen
DESSO
Interstill
NL Label
Bonaparte
Allure
Painting the past
Lifestyle
Quick-step
Moduleo
Keijser & Co
Hollands Licht
Vibia
Jasno
Eiffinger
Wever & Ducré
Novilon
Marmoleum
Maretti
Vadain Else
Kendix
Luxaflex
Sikkens
Tarkett
Coming
Bodilson
Therdex
Parade

Montagewerk Laat je ontzorgen door de beste woningstoffeerders!

Onze technische vakmensen gaan geen uitdaging uit de weg. Met 30 jaar ervaring beschikken zij over een ongekend oplossend vermogen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad realiseren ze met hun vakmanschap en productkennis volledige interieurplannen. Maar net zo lief monteren ze het ‘losse’ product dat je afnam om jouw woongenot te vergroten.

Laat je ontzorgen door de beste woningstoffeerders!

Hoe wij een droominterieur creëren?