Specialist in gordijnen voor regio Hoogeveen, Assen en Emmen

Welke raamdecoratie kies je voor jouw droominterieur? De mogelijkheden zijn haast oneindig. Met gordijnen creëer je een sfeervol, gezellig en warm interieur. Met een fijne akoestiek en de gewenste hoeveelheid privacy. Denk aan verduisterende overgordijnen, lichte vitrage of luchtige inbetweens. Benieuwd welke oplossingen het beste aansluiten bij jouw wensen en smaak? Breng een bezoek aan Vinke Beilen; de specialist in gordijnen voor o.a. regio Hoogeveen, Assen en Emmen.

gordijnen in-between emmen assen hoogeveen

Kom in contact voor gordijnadvies op maat!

Gordijnen maken je huis af

Gordijnen kunnen het ontbrekende puzzelstukje vormen voor een woning die helemaal ‘af’ voelt. De juiste combinatie van alle aanwezige interieurelementen is daarbij cruciaal. Bij Vinke Beilen adviseren we je graag over dat kloppende totaalplaatje; of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Woon je in de regio van Hoogeveen, Assen, Emmen of daarbuiten? Bezoek onze showroom om je te laten inspireren.

Wat zijn de voordelen van gordijn?

 1. Gordijnen bieden je woning veel sfeer, geborgenheid en warmte. Laatstgenoemde voordeel bedoelen we zowel figuurlijk als letterlijk, gezien de gezellige uitstraling én isolerende functie van gordijnen. Zo houd je jouw woning in de winter lekker warm en bespaar je energie. Terwijl je in de zomer de warmte van buiten weert.

 2. Ook qua akoestiek zit je met gordijnen helemaal goed. Ze hebben namelijk de fijne eigenschap dat ze geluid absorberen en dempen. Het effect? Meer rust aan je oren, doordat geluid in je woning veel minder heen en weer kaatst tussen wanden. Ook lawaai van buiten krijgt minder kans om naar binnen te dringen.

 3. Met gordijnen zorg je op ieder moment van de dag voor de perfecte hoeveelheid licht en privacy. Daarbij is de keuze reuze: van licht doorlatende vitrages en inbetweens tot verduisterende gordijnen.
   Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden

   Kies het juiste type gordijn voor jouw interieur

   Je ziet het, gordijnen bieden veel voordelen. Maar welk soort gordijn past nu het beste in jouw interieur? Dat hangt helemaal af van jouw specifieke situatie en wensen. Wil je bijvoorbeeld gordijnen die aan de ene kant privacy bieden, maar ook (veel) licht doorlaten? Kies dan voor vitrage of inbetweens. Hierdoor kun je nog steeds naar buiten kijken, maar andersom is haast onmogelijk.

   Met (verduisterende) overgordijnen kies je voor optimale privacy en verduistering. Maar je kunt deze natuurlijk ook prima combineren met vitrage of inbetweens, zodat je het beste van twee werelden hebt.

   Vinke Beilen

   Welke plooi kies ik voor mijn gordijnen?

   Hierboven las je al over de vele mogelijkheden en voordelen van gordijnen. Maar wanneer je het soort gordijn bepaald hebt, volgt de keuze voor het type plooi. Een enkele plooi zorgt bijvoorbeeld voor een strakke, minimalistische look. Wij adviseren dit met name bij gordijnen met een dessin. Een dubbele plooi (of vlinderplooi) is perfect voor wanneer je volume en een rijkere uitstraling zoekt. Andere plooimogelijkheden zijn de triplooi, de retourplooi of waveplooi. We vertellen je er graag alles over in onze winkel. En laten je het zien. We hebben namelijk alle soorten plooien in de showroom hangen, dus kun je het verschil goed zien.

   gordijnen plooi emmen assen hoogeveen

   Welk ophangsysteem kies ik voor mijn gordijnen?

   Het ophangsysteem lijkt misschien een bijzaak, die noodzakelijk is om jouw gordijnen op te hangen. Maar het draagt ook flink bij aan de uitstraling van het geheel. Rails of een roede; beide opties hebben hun bijzondere eigenschappen. Een rail is op een onopvallende wijze bevestigd aan het plafond en dus vooral praktisch. Een roede, verkrijgbaar in verschillende materialen, is duidelijk zichtbaar en maakt dan ook onderdeel uit van de look. Of kies voor de hoogwaardige railsystemen van Interstil. Deze maken het gordijn echt af!

   Wil je ultiem bedieningsgemak? Kies dan voor een automatische en elektrische rail, die zijn werk ook doet als je op vakantie bent.

   De specialist in gordijnen voor Hoogeveen, Assen en Emmen

   We helpen jou graag bij het vinden van de mooiste gordijnen voor jouw interieur. Woon je in de regio van Hoogeveen, Assen, Emmen of daarbuiten? Onze interieuradviseurs heten je van harte welkom in onze winkel, waar je gratis kunt parkeren. Laat je inspireren in onze showroom, waar je vele gordijnvoorbeelden vindt en de stoffen kunt voelen en zien. We geven je een passend (totaal)advies voor jouw droominterieur!

   Ik wil naar de showroom komen
   Stuur mij het inspiratiemagazine