Met goed interieuradvies naar het perfecte interieurontwerp (Emmen, Assen en Hoogeveen)

Je hebt de mooiste ideeën voor het interieur van jouw dromen. In gedachten zie je het al helemaal voor je: een sfeervolle woning die volledig voelt als ‘thuis’. Een plek die jou rust én inspiratie biedt. Maar hoe voeg je al die verschillende stijlelementen samen tot een samenhangend en sterk interieurontwerp? Welke meubels, vloer, (raam)decoratie, wandbekleding en verlichting passen in dat totaalplaatje? Met het interieuradvies van Vinke Beilen - dé interieurstylist voor o.a. Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen - vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!

interieuradvies emmen assen hoogeveen beilen

✅ Het complete plaatje: van interieuradvies tot realisatie
✅ Ruime productkeuze, voor vele woonstijlen
✅ Dealer van de allerbeste interieurmerken
✅ 30 jaar vakmanschap aan jouw zijde

Kom in contact voor interieuradvies op maat!

Inlevingsvermogen, vertrouwen, creativiteit, kennis van zaken en eerlijkheid. Bij de binnenhuisadviseur zijn het de basisingrediënten voor een compleet en stijlvol interieuradvies. Of je nu een landelijke, moderne, hotel chique, Scandinavische of juist industriële woonstijl zoekt voor jouw woongeluk: we gaan graag met je in gesprek om tot de kern van jouw interieurwensen te komen.

Stijlvol én praktisch interieurontwerp

We zijn enorm benieuwd wie je bent, wat je mooi vindt, wat juist niet en wat bij jou past. We kijken naar jouw specifieke woonsituatie. Is het een gehorig appartement, hoe is de lichtinval, de gezinssamenstelling, rennen er kinderen en huisdieren door je woning?

Een inrichting moet in de eerste plaats natuurlijk aansluiten bij jouw woonwensen, maar de praktische uitwerking is ook erg belangrijk. Je wilt namelijk achteraf niet tegen zaken aanlopen die jouw woongeluk belemmeren. Met een vooruitziende blik en eerlijk stylingadvies aan huis helpen wij dat te voorkomen.

Ons interieur is fantastisch geworden, zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp - Marcel uit Emmen

Met goed interieuradvies naar jouw woongeluk

Met al deze input gaan wij vol energie aan de slag met het maken van een inspirerend interieurontwerp. We laten je door de bomen het bos van mogelijkheden zien, aansluitend bij jouw wensen en situatie. We laten alle puzzelstukjes op hun plaats vallen in een moodboard, inspiratieschets, 2D- en/of 3D-ontwerp van jouw droominterieur. Altijd in goede samenspraak met jou.

interieuradvies emmen assen hoogeveen beilen

Denken in mogelijkheden

Daarbij denken wij in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ons productassortiment is erg breed, waarbij we samenwerken met alleen de allerbeste interieurmerken. Daardoor is een oplossing voor iedere situatie voorhanden. Wanneer onze stoffeerders dan het uitgedachte interieurontwerp tot in de puntjes hebben gerealiseerd, kan het genieten in jouw droominterieur beginnen!

In 5 stappen naar de perfecte woninginrichting

Tot slot zetten we graag alle mogelijke stappen van ons one-stop-shopping-principe voor je op een rij. Van interieuradvies tot de realisatie bij jou thuis!

 • We inventariseren jouw woonwensen
 • We zetten jouw wensen om in een moodboard en inspiratieschets
 • De schets verwerken we desgewenst tot een inspirerend 2D- of 3D-ontwerp
 • We kiezen samen met jou de mooiste producten uit van de beste merken
 • We meten en monteren de producten bij jou thuis

  Interieuradvies voor omgeving Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen

  Wil jij ook volledig ontzorgd worden bij het realiseren van jouw droominterieur? Als interieurstylist en woninginrichter aan huis voor o.a. Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen staan we voor je klaar om alle puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Bezoek onze winkel in Beilen of kijk op onze website voor meer inspiratie.

  Kom in contact voor interieuradvies op maat!

  Lees hoe wij je mooi laten wonen!

  Lees waarmee we je mooi laten wonen!

  Of bekijk onze 3 pakketten voor interieuradvies.