Met goed interieuradvies naar het perfecte interieurontwerp (Emmen, Assen en Hoogeveen)

Je hebt de mooiste ideeën voor het interieur van jouw dromen. In gedachten zie je het al helemaal voor je: een sfeervolle woning die volledig voelt als ‘thuis’. Een plek die jou rust én inspiratie biedt. Maar hoe voeg je al die verschillende stijlelementen samen tot een samenhangend en sterk interieurontwerp? Welke meubels, vloer, (raam)decoratie, wandbekleding en verlichting passen in dat totaalplaatje? Met het interieuradvies van Vinke Beilen - dé interieurstylist voor o.a. Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen - vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!

interieuradvies emmen assen hoogeveen beilen

✅ Het complete plaatje: van interieuradvies tot realisatie
✅ Ruime productkeuze, voor vele woonstijlen
✅ Dealer van de allerbeste interieurmerken
✅ 30 jaar vakmanschap aan jouw zijde

Kom in contact voor interieuradvies op maat!

Inlevingsvermogen, vertrouwen, creativiteit, kennis van zaken en eerlijkheid. Bij de binnenhuisadviseur zijn het de basisingrediënten voor een compleet en stijlvol interieuradvies. Of je nu een landelijke, moderne, hotel chique, Scandinavische of juist industriële woonstijl zoekt voor jouw woongeluk: we gaan graag met je in gesprek om tot de kern van jouw interieurwensen te komen.

Stijlvol én praktisch interieurontwerp

We zijn enorm benieuwd wie je bent, wat je mooi vindt, wat juist niet en wat bij jou past. We kijken naar jouw specifieke woonsituatie. Is het een gehorig appartement, hoe is de lichtinval, de gezinssamenstelling, rennen er kinderen en huisdieren door je woning?

Een inrichting moet in de eerste plaats natuurlijk aansluiten bij jouw woonwensen, maar de praktische uitwerking is ook erg belangrijk. Je wilt namelijk achteraf niet tegen zaken aanlopen die jouw woongeluk belemmeren. Met een vooruitziende blik en eerlijk stylingadvies aan huis helpen wij dat te voorkomen.

Ons interieur is fantastisch geworden, zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp - Marcel uit Emmen

Met goed interieuradvies naar jouw woongeluk

Met al deze input gaan wij vol energie aan de slag met het maken van een inspirerend interieurontwerp. We laten je door de bomen het bos van mogelijkheden zien, aansluitend bij jouw wensen en situatie. We laten alle puzzelstukjes op hun plaats vallen in een moodboard, inspiratieschets, 2D- en/of 3D-ontwerp van jouw droominterieur. Altijd in goede samenspraak met jou.

interieuradvies emmen assen hoogeveen beilen

Denken in mogelijkheden

Daarbij denken wij in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ons productassortiment is erg breed, waarbij we samenwerken met alleen de allerbeste interieurmerken. Daardoor is een oplossing voor iedere situatie voorhanden. Wanneer onze stoffeerders dan het uitgedachte interieurontwerp tot in de puntjes hebben gerealiseerd, kan het genieten in jouw droominterieur beginnen!

In 5 stappen naar de perfecte woninginrichting

Tot slot zetten we graag alle mogelijke stappen van ons one-stop-shopping-principe voor je op een rij. Van interieuradvies tot de realisatie bij jou thuis!

 • We inventariseren jouw woonwensen
 • We zetten jouw wensen om in een moodboard en inspiratieschets
 • De schets verwerken we desgewenst tot een inspirerend 2D- of 3D-ontwerp
 • We kiezen samen met jou de mooiste producten uit van de beste merken
 • We meten en monteren de producten bij jou thuis

  Interieuradvies voor omgeving Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen

  Wil jij ook volledig ontzorgd worden bij het realiseren van jouw droominterieur? Als interieurstylist en woninginrichter aan huis voor o.a. Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen staan we voor je klaar om alle puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Bezoek onze winkel in Beilen of kijk op onze website voor meer inspiratie.

  Kom in contact voor interieuradvies op maat!

  Lees hoe wij je mooi laten wonen!

  Lees waarmee we je mooi laten wonen!

  Of bekijk onze 3 pakketten voor interieuradvies.

  2 maanden geleden | RS, Assen
  Uitermate goed service
  Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
  2 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
  Fantastische service garantie!
  7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
  1 maand geleden | AGAATH , Diever
  goed en zeer verzord.
  Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
  2 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
  Kundig advies en goede communicatie
  In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
  2 maanden geleden | Rick, Diever
  goed geholpen
  Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
  3 maanden geleden | Lisa, Bedum
  Tot nu toe dik tevreden !
  Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
  1 maand geleden | Luc Ensing, Assen
  Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
  Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
  4 dagen geleden | Mariet en Wim, Diever
  Fijn bedrijf
  Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
  2 maanden geleden | Jaap, smilde
  Goed
  De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
  2 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
  Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
  Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
  2 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
  Geweldig
  Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
  18 uur geleden | Maarten , Assen
  Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
  Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
  3 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
  Fijne zakelijke relatie met Denice.
  wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
  3 maanden geleden | Martin, Diever
  Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
  Positief en naar volle tevredenheid