Vinke Beilen

Creëer de juiste sfeer voor je interieur! Lichtadvies op maat voor jouw woning

Verlichting is sfeerbepalend voor een interieur. Maar welke lichtbron voor welke ruimte geschikt is en hoe je kunt spelen met de dimensies in een vertrek, is een kunst op zich. We adviseren je graag over hoe je overal in huis de meest geschikte sfeer creëert. Want van koken tot slapen en van werken tot tv-kijken heeft iedere ruimte een eigen unieke oplossing nodig. Kun jij bij die zoektocht naar een uitgekiend verlichtingsplan wel wat hulp gebruiken? Zet dan dé stap op weg naar een thuis bij Vinke Beilen.

De mogelijkheden Waarmee creëer jij het licht van je woondromen?

We bieden je legio mogelijkheden als het gaat om de verlichting in je huis. Zo heb jij ruime keuze om de basisverlichting in je woning samen te stellen en deze gericht aan te vullen met functionele, sfeervolle, decoratieve en accentuele armaturen.

Verlichting

  • Plafondlampen
  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Spots
Vinke Beilen

Onze merken Zij versterken onze werken!

Maretti
Hollands Licht
NL Label
Vibia
Wever & Ducré

Meer weten over verlichting? We geven graag antwoord op al je vragen!

Onze adviseurs bruisen van inspiratie, onze verkopers barsten van de productkennis en onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring. Ze staan graag voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen over verlichting of voor deskundig interieuradvies.

Vinke Beilen

Jouw verlichting meenemen
in een totaal interieurplan