Maak buitenzonwering slim en praktisch voor jouw woning!

Op zoek naar functionele en stijlvolle buitenzonwering? Bij Vinke Beilen vind je de buitenzonwering die past bij jouw huis! Van screens tot rolluiken van terrasschermen tot markiezen. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing: praktisch en stijlvol. Meer weten over buitenzonwering en benieuwd welke stijl aansluit bij jouw wensen en smaak? We informeren je graag over hoe je een stijlvol en praktisch droomaanzicht van jouw huis creëert.

Vinke Beilen

Hou je huis lekker koel

Wil je je huis lekker koel houden op warme dagen? Dan is buitenzonwering een slimme oplossing. Buitenzonwering is namelijk een van de meest effectieve manieren om de warmte van de zon buiten de deur te houden. Daarnaast kan buitenzonwering bijdragen aan een gezond binnenklimaat, extra privacy en een stijlvolle uitstraling. Kortom: buitenzonwering is een goede investering om jarenlang zorgeloos te leven en optimaal te genieten.

De belangrijkste voordelen van buitenzonwering:

Hou je huis lekker koel

Niets is fijner dan op hete zomerdagen thuiskomen in een heerlijk koele woning. Daarvoor is buitenzonwering een goede oplossing. Buitenzonweringbedekt de ramen van buiten, waardoor de zon geen kans krijgt om naar binnen te dringen. En wist je dat buitenzonwering ook kan bijdragen aan een goede nachtrust? In een koele slaapkamer slaap je immers een stuk beter!

Voel je vrij in je eigen huis

Met buitenzonwering creëer je niet alleen een comfortabele temperatuur, het zorgt ook voor extra privacy in je eigen huis. Ideaal als je bijvoorbeeld aan een drukke straat woont of als je even geen inkijk wiltvan voorbijgangers of buren. Zo voel jij je op je gemak en ervaar je optimale vrijheid in je eigen huis!

Geef je huis een stijlvolle uitstraling

Ga je voor stijlvolle screens, sfeervolle markiezen of strakke rolluiken? Buitenzonwering is er in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor kun jij een eigen unieke look creëren en je huis aan de buitenkant de uitstraling geven die bij jouw droomaanzicht past.

  Benieuwd welke buitenzonwering past in het droomaanzicht van jouw huis? Onze adviseurs denken graag creatief en praktisch met je mee!

  Neem contact op

  Welke soorten buitenzonwering zijn er?

  Buitenzonwering is er in diverse soorten. Welke buitenzonwering het meest geschikt is voor jouw woning hangt af van verschillende factoren, zoals de bouwstijl en de ligging van je huis. Belangrijke vragen bij het kiezen van de juiste buitenzonwering zijn: wat zijn je wensen en wat vind je mooi? De woonexperts van Vinke Beilen helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw huis. Daarbij heb je de keuze uit handmatig en op afstand bedienbare:

  • Screens
  • Rolluiken
  • Markiezen
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  Wij denken graag met je mee over de beste buitenzonwering voor jouw woning!

  Screens: ruimtebesparend en effectief

  Ben je op zoek naar praktische en effectieve buitenzonwering die je huis zelfs tijdens de heftigste hittegolf lekker koel houdt? Dan is een screen (zonwerend doek) dat strak langs uw raam van boven naar beneden beweegt, ideaal. Je behoudt de vrije doorloop langs je ramen en screen nemen geen ruimte in op je terras of balkon. Door screens kun je wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren.

  Rolluiken: Anti-diefstal, bescherming en verduistering

  Rolluiken bieden talloze voordelen, zoals zonwering, isolatie en bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden. Door de verduisterende en geluidwerende eigenschappen zijn rolluiken zeker ook voor slaapkamers zeer geschikt.

  Markiezen: Authentiek en sfeervol

  Markiezen herken je meteen aan de ronde en bolle vorm. Ze geven elke woning een karakteristieke uitstraling. Omdat ook de zijkanten van de markies met doek bedekt zijn, houden markiezen zonlicht van alle kanten buiten je huis. Kleur en print kies je zelf. Hierdoor vullen markiezen perfect de uitstraling van je huis aan de buitenkant aan.

  Uitvalschermen: Praktisch en voordelig

  Buitenzonwering duur? Als je voor uitvalschermen kiest niet! Door de simpele constructie waarbij het scherm door twee armen uitklapt, blijven de prijzen lager. En met een uitvalscherm hou je net zoveel zonlicht buiten de deur als met andere buitenzonwering.

  Knikarmscherm: Buiten en binnen verkoeling

  Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, sla je twee vliegen in een klap. Je houdt niet alleen je huis koel, maar ook je buitenterras. Knikarmschermen monteren we aan je gevel, waarna je door twee vooruitknikkende armen het scherm kunt uitrollen over je zitgedeelte buitenshuis. Het scherm hangen we hoog genoeg op om er onderdoor te kunnen lopen. Zo verlies je buiten geen ruimte en houd je het daar net als binnenshuis lekker aangenaam.

  Vinke Beilen
  Vinke Beilen
  Vinke Beilen

  In onze showroom laten we jou nagenoeg álle mogelijkheden voor buitenzonwering in real life zien!

  Vind jouw ideale buitenzonwering in onze showroom!

  Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zoal zijn voor jouw woning en wil je de buitenzonwering met eigen ogen kunnen bekijken? Vind je het fijn om verschillende opties te vergelijken en te experimenteren met de bedieningssystemen? Zet dan dé stap op weg naar jouw gedroomde buitenzonwering in onze showroom in Beilen. Onze woonexperts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen jou graag bij het maken van een keuze waar je jarenlang zorgeloos en optimaal van kunt genieten!

  Ik wil naar de showroom komen

  Stuur mij het inspiratiemagazine

  Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden