Specialist in buitenzonwering voor Emmen, Hoogeveen, Assen en Beilen!

Woonachtig in Drenthe en op zoek naar functionele en stijlvolle buitenzonwering? Bij Vinke Beilen - de specialist voor regio Emmen, Hoogeveen, Assen en Beilen - vind je de zonwering die past bij jouw huis! Van screens tot rolluiken van terrasschermen tot markiezen. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing: praktisch en stijlvol. Meer weten over buitenzonwering en benieuwd welke stijl aansluit bij jouw wensen en smaak? We informeren je graag over hoe je een stijlvol en praktisch droomaanzicht van jouw huis creëert.

Vinke Beilen

Wil je je huis lekker koel houden op warme dagen? Dan is buitenzonwering een slimme oplossing. Zonwering aan de buitenkant van de ramen is namelijk een van de meest effectieve manieren om de warmte van de zon buiten de deur te houden. Daarnaast kan deze bijdragen aan een gezond binnenklimaat, extra privacy en een stijlvolle uitstraling. Kortom: buitenzonwering is een goede investering om jarenlang zorgeloos te leven en optimaal te genieten.

De belangrijkste voordelen van buitenzonwering:


Buitenzonwering houdt je huis lekker koel

Niets is fijner dan op hete zomerdagen thuiskomen in een heerlijk koele woning. Daarvoor is buitenzonwering een goede oplossing. Buitenzonwering bedekt de ramen van buiten, waardoor de zon geen kans krijgt om naar binnen te dringen. En wist je dat buitenzonwering ook kan bijdragen aan een goede nachtrust? In een koele slaapkamer slaap je immers een stuk beter!

Buitenzonwering biedt privacy

Met buitenzonwering creëer je niet alleen een comfortabele temperatuur, het zorgt ook voor extra privacy in je eigen huis. Ideaal als je bijvoorbeeld aan een drukke straat woont of als je even geen inkijk wilt van voorbijgangers of buren. Zo voel jij je op je gemak en ervaar je optimale vrijheid in je eigen huis!

Buitenzonwering geeft je huis een stijlvolle uitstraling

Ga je voor stijlvolle screens, sfeervolle markiezen of strakke rolluiken? Buitenzonwering is er in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor kun jij een eigen unieke look creëren en je huis aan de buitenkant de uitstraling geven die bij jouw droomaanzicht past.

  Benieuwd welke buitenzonwering past in het droomaanzicht van jouw huis? Onze adviseurs denken graag creatief en praktisch met je mee!

  Neem contact op

  Welke soorten buitenzonwering zijn er?

  Buitenzonwering is er in diverse soorten. Welke buitenzonwering het meest geschikt is voor jouw woning hangt af van verschillende factoren, zoals de bouwstijl en de ligging van je huis. Belangrijke vragen bij het kiezen van de juiste buitenzonwering zijn: wat zijn je wensen en wat vind je mooi? Als woonspecialist voor omgeving Emmen, Hoogeveen, Assen en Beilen helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw huis. Daarbij heb je de keuze uit elektrische:

  • Screens
  • Rolluiken
  • Markiezen
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Buiten jaloezieën
  Wij denken graag met je mee over de beste buitenzonwering voor jouw woning!

  Screens: ruimtebesparend en effectief

  Ben je op zoek naar praktische en effectieve buitenzonwering die je huis zelfs tijdens de heftigste hittegolf lekker koel houdt? Dan is een screen (zonwerend doek) dat strak langs het raam van boven naar beneden beweegt, ideaal. Je behoudt de vrije doorloop langs je ramen en screens nemen geen ruimte in op je terras of balkon. Door screens kun je wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren.

  Rolluiken: Anti-diefstal, bescherming en verduistering

  Rolluiken bieden talloze voordelen, zoals zonwering, isolatie en bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden. Door de verduisterende en geluidwerende eigenschappen zijn rolluiken zeker ook voor slaapkamers zeer geschikt.

  Markiezen: Authentiek en sfeervol

  Markiezen herken je meteen aan de ronde en bolle vorm. Ze geven elke woning een karakteristieke uitstraling. Omdat ook de zijkanten van de markies met doek bedekt zijn, houden markiezen zonlicht van alle kanten buiten je huis. Kleur en print kies je zelf. Hierdoor vullen ze perfect de uitstraling van je huis aan de buitenkant aan.

  Uitvalschermen: Praktisch en voordelig

  Door de open zijkant kunnen uitvalschermen ook bij veel wind gewoon uit. Daarnaast houden ze het zonlicht tegen, maar komt er tegelijkertijd wél daglicht binnen. Een ander voordeel is dat het openen van ramen en deuren (beperkt) mogelijk blijft. Uitvalschermen - ook wel vensterzonwering genoemd - zijn dus heel praktisch.

  Knikarmscherm: Buiten en binnen verkoeling

  Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, sla je twee vliegen in een klap. Je houdt niet alleen je huis koel, maar ook je buitenterras. Knikarmschermen monteren we aan je gevel, waarna je op een makkelijke manier een verlenging van je woning kunt realiseren. Het scherm hangen we hoog genoeg op om er onderdoor te kunnen lopen. Zo verlies je buiten geen ruimte en houd je het daar net als binnenshuis lekker aangenaam.

  Vinke Beilen
  Vinke Beilen
  Vinke Beilen

  In onze showroom laten we jou nagenoeg álle mogelijkheden voor buitenzonwering in real life zien!

  Vind jouw ideale buitenzonwering in onze showroom!

  Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zoal zijn voor jouw woning en wil je de buitenzonwering met eigen ogen kunnen bekijken? Vind je het fijn om verschillende opties te vergelijken en te experimenteren met de bedieningssystemen? Zet dan dé stap op weg naar jouw gedroomde buitenzonwering bij Vinke Beilen, de specialist voor regio Emmen, Hoogeveen, Assen en Beilen. Onze woonexperts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen jou graag bij het maken van een keuze waar je jarenlang zorgeloos en optimaal van kunt genieten!

  Ik wil naar de showroom komen

  Stuur mij het inspiratiemagazine

  Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden